Wetasker wordt inactief vanaf 1/03/21. Super hard bedankt voor jullie steun mede door het gebruik van het platform! Heb je nog geld op jouw account? Stuur even een mailtje naar info@wetasker.be

WeTasker Stories

Schrijver: Remco Dumortier

02/11/2018

Deel dit artikel:

Op 19 september 2017 werd WeTasker gelanceerd en de voorbije maanden waren, dankzij jullie, een spetterend succes:


Hagen werden massaal geschoren, IKEA kastjes waren niet langer de oorzaak van huiselijke twisten en lekkende kranen hielden ons niet meer uit onze slaap.
Met slechts 3 simpele stappen werd het mogelijk om je te ontlasten van klussen waarvoor je voorheen nog met je handen in de haren zat! 

Maar waarvoor kan je WeTasker in feite allemaal gebruiken en wat kost dat in feite? Heel simpel!
Met elke klus of opdracht kan je terecht bij WeTasker, het is jouw klus, jij bent de baas dus je bepaalt zelf met wie je werkt en hoeveel het mag kosten.

Om jullie toch al even op weg te helpen, hieronder een selectie van taken die zijn uitgevoerd via WeTasker:


Installeren van schouwdampkap 
€ 20

Diane uit Leest zocht en vond hulp om haar nieuwe schouwdampkap te plaatsen.  Bijkomend moest er ook nog een uitsparing worden voorzien in een houten luifel.
Al snel werd 'Tasker Saykvan' toegewezen om de klus te klaren.

"Ik ben echt super tevreden!
Als alleenstaande is het niet altijd evident om voor dit soort klusjes een helpende hand te vinden. 
Ik ben zeer goed verder geholpen, en ben blij dat ik bij WeTasker voor allerhande klusjes terecht kan."

- Diane uit Leest
 

Ikea Keuken installeren
€300

Mien plande op 21 oktober de levering van haar spiksplinternieuwe keuken.
Via WeTasker ging ze op zoek naar een Tasker om te helpen bij de installatie van de keuken.
De opdracht voor deze klus werd toevertrouwd aan 'Tasker Niels', tot grote tevredenheid van Mien!

"Niels heeft ons perfect geholpen, na deze positieve ervaring hebben we recent ook nog schilderwerken laten uitvoeren en 2x super content. 
De installatie van de keuken kon door omstandigheden niet doorgaan op 21/10, maar Niels had hier geen probleem mee en ging er heel flexibel mee om.
Ik heb WeTasker al aan veel vrienden aangeraden omdat we nu 2x voor een heel schappelijke prijs kwaliteitswerk ontvangen hebben!"

- Mien uit Mechelen


Planten van haag en verwijderen van bramen
€100

Inge wou net voor het ingaan van de winter een nieuwe haag van 30m lang planten.
Bijkomend moesten ook de bramen worden verwijderd.  De haagplantjes werden aangekocht door Inge zelf.
'Tasker Sven' bleek de perfecte uitvoerder te zijn voor deze klus.

"Sven heeft deze taak perfect uitgevoerd, hij heeft ons ook advies gegeven over plantmateriaal en plaatsing.  Superfijn is dat !"

- Inge uit Ranst


Vervangen verlichting keukenkast en terrastegels opvoegen
€40

De voegen tussen de terrastegel waren door onkruid en mosvorming aan een reinigingsbeurt toe, via WeTasker ging Birgitte op zoek naar een Tasker om de voegen te reinigen, het onkruid te verwijderen en terug op te vullen.  Ook de spots in de keukenkast werkten niet meer omdat de schakelaar stuk was.  'Tasker Franky' is deze klus met plezier gaan klaren zodat Birgitte terug licht heeft bij het koken.

'Van bij de start was ik reeds fan van het concept van WeTasker, Ik heb reeds een paar keer gebruikt gemaakt van "onze" Taskers, tot grote tevredenheid!
Door zelf niet meer met deze klusjes bezig te hoeven zijn hebben we bovendien meer tijd vrij om met ons kleinkind te spenderen.  Ik raad het al mijn vrienden aan.'

- Brigitte uit St-Katelijne-Waver


Kleine badkamer bezetten en schilderen
€120

Na de inrichting van de badkamer voor de kinderen moest deze nog op enkele plaatsen geplamuurd en volledig geschilderd worden.  Aangezien het om een relatief kleine oppervlakte ging bleek het niet makkelijk om hiervoor een firma te vinden die dit wou komen uitvoeren.
Laila besloot de taak op WeTasker te zetten zodat de kindjes eindelijk kunnen genieten van hun spiksplinternieuwe badkamer.
'Tasker Jo', klusjeman in verschillende scholen, reageerde al heel snel en Laila wees de opdracht aan hem toe. 

"Jo had echt heel erg veel oog voor detail, hij stond er zelf op om later nog eens terug te komen om eventuele oneffenheden bij te werken.  Enkel een perfecte afwerking was goed genoeg voor Jo.  Het resultaat mocht er echt zijn en het contact met Jo was ook echt super.  Hij werkte hard door, maar was ook bereid om af en toe een babbeltje te slaan."

- Laila uit Mechelen


Wil je zelf ook je verhaal delen?
Laat het ons weten via info@wetasker.be

© 2017 WeTasker. All rights reserved